Ahad, 30 Mac 2014

Promosi ESP Shaklee beli 6 percuma 1

Assalamu'alaikum kesayangan

Hari ni 30hb..hanya tggl 2 hari sahaja lagi promosi ESP Shaklee beli 6 percuma 1 akan tamat
Rugi bukan klu anda x dapatkannya..
Mungkin setahun lagi..mungkin 2 tahun lagi..


Takut x berkesan? Anda x cuba bagaimana anda nk tahu?
Sama juga anda makan ubat hospital..adakah anda pasti berkesan?
X pasti juga tapi kena ikhtiar
Sihat atau tidak..berkesan atau tidak..ia kehendak Allah swt
Yg penting kita ikhtiar


Minum air dgn kuantiti yg cukup..masa yg sesuai..berdoa..insyaallah semua ok :-)
Tunggu apa lg?
Kata nk cntk? Nk kurus? Nk hamil? Nk sentiasa bertenaga? Nk banyak susu?
Dan nk mcm2..hehe
Hubungi sy 0177248564

#free consultation




Saya,

Jumaat, 28 Mac 2014

Help

Assalamu'alaikum


I dont know what should I say..I confused..

If I stay then I should stay without heart..I'm doing my work but they said I'm not.
They make me down..how could I work with that situation?
They blame if any bad things happen
Hmmmmmmm
Dont care about what they said?
The problem is they are my teammate.
How can I cooperate with them :-(

I know im woman..Im Malay..im Islam..

Is that any problem with that? Huh!!! Racist




But....if I go, I dont get any job yet
Im scared..I have commitment..5 months to go..
I need to work to prepare my big day..
Yes..my notice is 2 months..think positive 2 months I can get other job

But worst case scenario?





Allahuakbar..I need Your sign..I need Your help :-(





Khamis, 27 Mac 2014

Shaklee supplement harian

Assalamu'alaikum..lamanya x update blog...huhu ok kesayangan semua..



hehe rini nk share..cmne aku blh terjebak dgn Shaklee ni..aku dl jd ahli sbb nk dptkn harga ahli ja..xde niat lain..tp lepas mkn..join group bisnes ni aku rs wow..banyak manfaat...n aku sndr rs supplements Shaklee ni alhamdulillah..banyak membantu..jadi aku rs nk bantu & share anda yg di luar sn juga


ESP-aku rs nk makan sbb bc banyak testimoni tntang kebaikan dia..lps dpt ESP ni aku try minum kosong..errrrr ok..xsuka..hehe lepas tu aku campur air macam2 sampaila aku rasa paling sedap coklat dutch lady..slurppp...knp aku ambil? Sbb aku nk tenaga..dlm ms sm nk gebu gebas juga..hehe sbb sedar kulit x seberapa..jadi usaha..xde masalah kn?



SR Vita C-blh memutihkan kulit..tp bukan sbb nk putih aku amek..sbbnya..aku naik moto..broom broom..hehe so xnk la berbelang kulit..vita c ni blh tlg..susah kulit nk burn..so xde la tgn segelap gelapnya tp muka putih gila..huhu & paling utama aku ambil? Sbb aku resdung..senang selesema..dulu bersin setiap pagi..sng sakit demam..sekarang alhamdulillah..jarang sgt2..nk dpt selesema dlm 3 bln sekali pn susah..alhamdulillah..xperlu ambil ubat selesema kat Dr lg..yiihhuuuu



Vita B-aku ambil sebab aku nk halang jerawat nakal, jerawat stress, jerawat bulan bertempek sebesar2 alam kat muka..haha alhamdulillah..so far susah naik bsr2..abis bsr pn naik sbb jerawat bulan..huhu paling best...de folic acid..en tunang aku bgtau hr tu dia pergi kursus org tu kata prmpuan elok ambil folic acid 3 bln sebelum kawen..haha aku ambil awl dh :-P


GLA-aku ambil utk kitaran haid..aku nk pastikan sentiasa normal..sbb hr tu aku ambil jus madu cuka epal..huhu madu mmg elok..tp cuka epal xelok utk rahim perempuan..akan cantas haid perempuan..aku dtg lmbt n abis awl..bahaya..so aku ambil GLA ni..simptom PMS pn dpt dikurangkan..terutama skt perut..alhamdulillah





P/S: Ni review aku je yg dh ambil supplements ni..alhamdulillah so far aku nmpk kesannya  apa2 balik pada hati..anda nk sesuatu anda kena usaha..berkorban duit demi kesihatan xde masalah  sebarang pertanyaan atau tempahan blh hubungi aku 0177248564




Yg ikhlas :-)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...